Produktsortiment

Du är här

1
Sök och välj rätt märke / modell
Detta system kommer att visa dig hela vårt sortiment av däck och fälgar till våra bästa priser. Här kan du se alla specialpriser monterade på fälgar. Om du vill boka, skicka oss ditt val (quote) per email, och vi kommer att bekräfta priset monterade på bilen, eller skickad till din hemadress.
Sök
Swipe!
Swipe!
Swipe!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Du kan enkelt välja din kategori

Om oss

Safe Bil AS grundades 2012 och är ett företag som växer snabbt med en fast struktur med NOK 4,0 milj. I AS kapital plus efterställda lån och garantier. Corporate syfte är att ge de mest lämpliga och kostnadseffektiva lösningar för däck och felg via konfigurator här på Megahjul sidan. Programvaran har utvecklats av andra koncernföretag i samarbete med oss som det dagliga arbetet i bolaget. Vi som arbetar i Safe Bil är erfarna ingenjörer, ekonomer och IT-specialister i en skön blandning. Vi samlar kunskap och ämnesdata varje dag, och detta legges kontinuerligt till databaserna för bilmodeller, bilder, artiklar, fälgar och däck. För varje ny dag är hemsidan lite bättre ... och varor lite billigare.

I butikerna kommer man också snart att kunna se morgondagens LED och styrsystem för kommersiella byggnader (och stora hus).

Timmar

Fredrikstad 

 
 
Timmar Shop / Däck Workshop:
Måndag:  08.00 till 16.00 
Tisdag:   08.00 till 18.00 LANGDAG
Onsdag:   08.00 till 16.00 
Torsdag:  08.00 till 18.00 LANGDAG
Fredag:    08.00 till 15.00
Lördag:    Stängt

Oslo 

 
Timmar Shop / Däck Workshop:
Mån-tors: 09.00 till 18.00 LANGDAG
Fredag:    09.00 till 15.00
Lördag:    Stängt
 
 

Kontakta oss


Butiken Fredrikstad / Däck workshop


Butiken Oslo / Däck workshop